Geen categorie

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website.

Thadaa hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website.

Want je website staat online laat je bezoekers maar komen op je website. Je stuurt hun door naar al je vrienden, en contact personen. Je mailt in de rondtes dat hij online staat, ziet een piek in je bezoekers aantallen op je website en dan? Ja, wat dan?

Sommige bloggers verwachten dat zodra de website online staat, dat deze meteen veel wordt bezocht. En dat de telefoon roodgloeiend zal  gaat staan. En je mailbox overstroomt, van de pr bereau’s . Niks is minder waar, je zal er hard voor moeten werken. De klaten en bezoekers komen niet zo snel dat jij verwacht, je moet eerst een naam opbouwen. Want ja mensen komen echt niet naar je toe, als jij niks te vertellen heb.

Afbeeldingsresultaat voor blog bezoekers

 

Bezoekers op je website krijgen: de realiteit die jij onder ogen moet zien.

Als jij je in dit verhaal herkent, dan is het echt een wake up call! Naast mensen uit je directe netwerk zal bijna niemand zomaar op je website komen. Tenzij je een enorm groot budget hebt, om reclame te maken. Moet je website beetje bij beetje groeien,  zodra je website online komt vinden maar weinig mensen hem.

Waarom zal jij willen bloggen.

Vergelijk het nu een met het openen van een winkel in de stad,  als je weinig geld heb. Dan open jij jouw winkel ergens waar niet heel veel mensen lopen. Dit betekent dat weinig mensen je winkel zien, die mensen die langslopen die komen ook  niet zomaar binnen. Als ze al binnen komen dan kijken ze vaak even rond. Soms kopen ze wat, maar vaak ook niet. In de loop van de tijd bouw je zo langzaam je bekendheid, en klantenkring op. Dat is, mits je iets aanbiedt wat mensen interessant vinden, en willen hebben!

Dit is precies wat jij bij je website, wilt hebben. Waarschijnlijk heb je geen duizenden euro’s om stuk te slaan op online promotie, dus moet je langzaam organisch groeien met je website. Schrijf ieder geval met vol passie over je onderwerpen, zo kom jij van zelf onder de aandacht van protentiel bezoekers en klanten. Want ja wie interessant is, daar komt de kalnten graag voor terug.

Afbeeldingsresultaat voor blog bezoekers

Een website heeft ook nadelen.

Zodra mensen weer weg zijn, zijn ze ook vaak het webadres vergeten. Dus ook al vinden ze je website of ze vinden jouw interessant. Ze weten hem niet meer te vinden, dan is het belangrijk dat jij word geindexeerd word door google .Zeker in het begin , want ja opvallen is een ding maar dat je bezoekers terug komen is punt 2. Want je wilt toch dat je bezoekers jouw onthouden toch?

tips om bezoekers te krijgen op je website en ze te behouden:

  • Breng leven in de brouwerij! Voer goede marketing  uit ,en zorg voor activiteit op je website zoals blogs, nieuws en acties.
  • Activeer je netwerk om je website te promoten, stuur ze regelmatig updates.
  • Zorg dat je bezoekers verleidt  wordt ,om met jou in contact te komen via email.
  • Maak het makkelijker jou te volgen via social media.
  • Maak het delen van inhoud van je website mogelijk via je website delen met sociaal media.
  • Adverteer gericht op websites of via Google Adwords.
  • Krijg links naar je website toe vanuit andere websites, wat ik niet aan zal raden.
  • Schrijf regelmatig een interessante blog artikel waarin je informatie deelt die voor jouw doelgroep interessant is.
  • Geef regelmatig een persbericht uit waarin je met iets nieuws komt
  • Zorg dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge