Mindfulness

Wat wil jij veranderen in je leven

Leid jij het leven zoals jij het wilt, of ben je toe aan verandering in je leven.

Maak dan van je dromen de werkelijkheid, want immers wie alleen maar droomt. En niet leeft zal nooit kunnen ervaren hoe ook anders kan. Het is nooit te laat voor een carrièreswitch of een opleiding die echt bij je past. Het naleven van je dromen is niet per se een kwestie van radicaal ‘het roer om gooien. Je hoeft ook niet naar Portugal te verkassen om daar met blote handen die vervallen schuur te verbouwen tot prachtig hotel. Zinvoller is het om stil te staan bij de manier waarop je je huidige leven hebt ingericht, en je verlangens te doorgronden om die vervolgens bij te sturen.

Woman Wearing Brown Coat

Doe jij het werk waar jij van heb gedroomd.

Misschien wil je na het lezen van dit blogbericht wel een zij-instromer worden en voor de klas gaan staan. Of een eigen bedrijf starten of een studie  talen volgen. Of toch een bed en breakfast hotel in Portugal openen, natuurlijk.

Je nieuwe leven begint hier.

1 Wat zou jij graag het allerliefste willen doen in je leven?

Stel je eens voor als geld geen rol zal spelen hoe zal jij je leven dan in vullen.

2 visualiseer nu je perfecte dag?

Maak je droom nu wat concreter door te fantaseren over je ideale werkdag, hoe zie je perfecte dag er dan uit in je hoofd.

3 Op Zoek naar je eigen kinderdromen?

Er zijn heel vele manieren om met je verborgen verlangens in contact te komen, is door terug te reizen naar je kindertijd. In de loop van ons leven conformeren we ons steeds meer aan sociale regels en aan wat anderen van ons verwachten. Daardoor verliezen we soms uit het oog wat we echt willen in het leven.

Vind je dit artikel interessant laat dan een reactie achter.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.