Personal branding

Talentbranding online

Talentbranding online

Talentbranding online is dat jezelf als een professional krachtig, relevant en authentiek weet te onderscheiden.

Talentbrandring online is om jezelf zo in de markt zetten dat niemand meer om jouw heen kan. Omdat de arbeidsmarkt vol is de concurrentie is moordend, en de automatisering grijpt om zich heen. Onderscheidenheid vermogen is niet langer een pre, maar een bittere noodzaak.

Doen waar je goed in bent.

Maak een merk van jouw talenten, talentbrandring is een nieuwe manier van kijken naar jezelf. We combineren de kennis uit de communicatiewereld met de ervaring, en expertise die we hebben op gedaan met onze loopbaanvakken.

Als jezelf nu eens de 2 vragen zal stellen aan jezelf.

1 Wat maakt jouw nu onderscheidend in de arbeidsmarkt ten opzichten van jouw concurrenten?

2 Hoe je zo krachtig en efficiënt mogelijk aan anderen communiceren, wat is jouw toegevoegde waarde in dit geheel waar je onderscheid van je concurrenten?

De noodzaak om jezelf te onderscheiden.

Het is belangrijker dan ooit om een krachtiger en onderscheiden manier naar jezelf te communiceren. Banen liggen nu eenmaal niet voor het
Oprapen, life time employment is verleden tijd. Werk en opdrachten zijn, zijn daar door kritischer dan ooit.

Het geheim van ergens uitblinken.

Ongetwijfeld kun je enkele voorbeelden opnoemen, van mensen in jouw omgeving die precies doen wat er bij hun past. Mensen die van hobby hun werk hebben gemaakt, en met zoveel passie enthousiasme een baan vervullen dat is hun eerste en tweede natuur geworden.

Doen wat je echt leuk vind.

Om er achter te komen welk werk voor jou op het lijf geschreven is, hoef je dus alleen maar te onderzoeken welke werk je het allerleukst vind. Dat is natuurlijk belangrijk nieuws voor jouw, vanaf vandaag mag je opzoek gaan naar werk dat je echt leuk vind en dat echt bij je past. Alleen dan zul je in staat staan om dusdanig uit blinken in je werk dat anderen een toegevoegde waarde vind.

Waarom is dit nu moeilijk voor jou

Als je gaat doen wat je leuk vind, ben je ook in staat om echt uit te blinken in wat je graag doet. Hoe logisch en aantrekkelijk dit ook klinkt er is moet, karakter en doorzettingsvermogen. Voor nodig om dit pad in te slaan, niet in de laatste plaats omdat er nogal wat krachten zijn die dat tegen zullen werken.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.