Geen categorie

Succes met twitter.

Succes met twitter krijg je alleen maar als je volgers verdubbelt.

Succes met twitter hoe doe je dat, met deze 12 tips kun je net zo succesvol zijn dan de  andere twitteraars. Succes met twitter hangt af van je twitter followers, en de content die je deelt met je volgers. Het is dus verstandig om ervoor te zorgen dat je opvalt. Waarom is het zo belangrijk dat je meer volgers heb op twitter, je bedrijf een boost te geven.

People can predict your tweets—even if you aren't on Twitter ...

Waarom meer twitter volgers.

Hier de vier feiten waarom het zo belangrijk is voor meer volgers op twitter voor bedrijven.

Tip 1.

Het zorgt voor meer naamsbekendheid en bewustzijn van jouw naam of merk. het distribueert jouw content en informatie sneller en efficiënter in de wereld. Het is goed voor jouw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Het zorgt ervoor meer traffic naar jouw blogartikelen, en dit kan toeleiden tot meer lead en omzet via jouw website. Ik geef je een aantal twips dat je bio op orde kan krijgen zonder dat het je volgers kost.

Zorg ervoor dat jouw  twitter bio op orde is, je heb slechts ruimte voor 160 tekens. Geef in je bio de meest nuttigst info weer wat jouw omschrijft. Wees creatief het moet natuurlijk mensen in jouw bio aanspreken en aantrekken.

Tip 2.

Heb je meerder twitter accounts, plaats @bedrijfsnaam in je bio. Zodat jouw volgers gemakkelijk door kan klikken naar overige accounts.

Tip 3.

Hoe meer tweets hoe meer potentieel volgers die jouw berichten zien. Dat zorgt ervoor dat jouw tweets wordt retweet en meer volgers.

Tip 4.

Pas meer #hashtags toe om meer op te vallen in je timeline, dan de tweets zonder de #hashtag. Opvallen is nu net wat jij nodig hebt toch?

Tip 5 .

Maak gebruik van hootsuit oom je berichten in te plannen , dan hoef je niet de hele dag bezig te zijn om te tweeten.

Tip 6.

Zoek uit wie jouw grootste concurrente is op twitter, en ga naar hun volgers om te volgen. Zo pak je meteen de koe bij de horens.

Tip 7.

Retweet nuttige en interessante tweets van invloedrijk twitteraars, de kans is groot dan andere deze informatie nuttig vinden. Ook dit resulteert in meer volgers omdat jouw twitter-account her en der wordt gezien.

Tip 8.

Meng je regelmatig in discussie wat jij interessant vind, is er geen discussie op twitter begin er dan eentje om zo meer volgers te krijgen.

Tip 9.

Twitter is in ieder geval te vergelijken met een inbox waar berichten in komt.Het is een stream en timeline waar buitengewoon veel berichten voorbij komen.

Tip 10.

Door te delen van: daar gaan we weer, nuttige en interessante content. Zorg ervoor voor dat je tweet de wereld rond slinger dat er is over nagedacht voor dat je hem verzend.

Tip 11.

Tweeten zonder over nadenken doen vele hoor. Ze brengen hier mee hun business, hun merk en hun geloofwaardigheid in gevaar. Deus denk goed na voor dat je hem verstuurd.

Tip 12.

Stop met tweeten over je huisdier, of nog erger je maaltijd, dit kan er toe leiden dat mensen je gaat ontvolgen want ze volgen omdat jij handige links en content verstuurt.

#sociaalmedia, #twitter, #hootsuite, #hashtag

Heel veelplezier met deze tips, en geef replay of retweet my content thanks.

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.