Geen categorie

Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger

De Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger is een stofzuiger die ideaal is voor lange mensen, licht gewicht en fijn om mee te stofzuigen.

Ik ben er zo over te spreken, ik heb deze stofzuiger gekregen om uit te testen voor de reviewclub. Mijn mening wordt niet gevormd omdat ik een test product krijgt om te testen.

De doos raad het al, deze stofzuiger is Eco vriendelijk, klein en zo handig in gebruik dat ik blij verrast was van het product. Ik heb een stofzuiger thuis maar wat is die zwaar, vergeleken bij deze stofzuiger is hij maar lomp en zwaar. Deze nieuwe Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger is licht gewicht en klein en net zo zwaar als een laptoptas, en handig voor kinderen. Mijn zoon wilt gewoon niet meer met de oude stofzuiger stofzuigen, nu is het gewoon leuk om zijn kamer op te ruimen. De steel is verstelbaar voor grote mensen en kleine mensen, heel veel attributen erbij. Ik heb hem getest op laminaat en plavuizen, ik was blij verrast dat hij op beide vloeren goed schoonmaakte. De zuigkracht is sterk, hij is wendbaar en rijd gewoon licht achter je aan. Hij maakt ook niet zo herrie en hij stinkt niet, wat bij mijn oude stofzuiger wel het geval is. En hij heb een mooie kleurtje wat wel verrassend is voor zo Rowenta City Space Cyclonic stofzuiger.

De lengte van verschil mijn stofzuiger is groot met een kleine steel, en de nieuwe stofzuiger klein maar met een  langere steel.

Verschil in maat mijn stofzuiger is groot en lomp en de andere is klein en wendbaar.

Een aanrader voor iedereen die een stofzuiger zoekt, die ook echt werkt. Ideaal voor lange mensen ook als je wat kleiner bent kan je de steel aanpassen aan je lengte. Handig in gebruik, en Eco vriendelijk ideaal voor kleine ruimtes zoals kinderenkamers. Je kan hem gebruiken op tapijt, laminaat, plavuizen en worden verschillende onderdelen bij geleverd. En extra stoffilters, en die laatste zien je niet zo vaak, deze stofzuiger is zonder stofzuiger zak.

Reviewclub

Gr Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.