Lifecoaching

Maximaliseer je krachten

Jouw potentieel want jij kan meer dan jij denkt, mensen beschikken over onvermoede krachten.

Ieder van ons heeft verhalen gelezen over de de beelden van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Als bij een wonder vele dagen na de ramp komen  levend mensen onder de puim verdaan. Natuurlijk gaat het om uitzonderlijke gevallen, niets voor niets spreken reddingswerkers dan over een mirakel. Want als je de spreekwoord als de nood het hoogst is, is de redding nabij is gewoon een hoogwaarheid gehalte.

It’s in your moment of decisions that your destiny is shaped.

Dromen met kennis van zaken.

Er was een kikker race, de bedoeling was om de kikkers gade te slaan. De race begon en de toeschouwers geloofde eigenlijk niet dat de kikkers de top zouden bereiken. Je hoorden hun roepen belachelijk die mast is te hoog. Ze geraken er nooit, de kikkers raakte een voor een ontmoedigd. Er bleef commentaar volgen echt niet de moeite waard, of een hopeloze zaak die wilt echt niet worden geholpen. De kikkers gaven na een gewonnen op behalve eentje die bleef doorzetten en vlijtig klom hij verder. Eenzaam en ten koste van enorme inspanning bereikte de kikker de top. De andere kikkers waren stomverbaasd, en wilden weten hoe hij zo dat aan gepakt. En ontdekte dat… het kikkertje doof was.

Afbeeldingsresultaat voor dromen van zaken

 

Het moraal van dit verhaal.

Luister niet naar diegenen die de slechte gewoonte bezitten je negatief te beïnvloeden. Zij stelen je hoop en je kracht uit je lichaam. Wees steeds doof wanneer iemand je zegt, je kan je dromen nooit waar maken. Je ben een reflectie van mensen rond je, wees doof voor mensen die niet met je mee denken om je dromen waar te maken.

The greatest barrier to success is the fear of failure.

Droom jij om zelfstandig aan de slag te gaan, doe dan het gewoon luister niet naar mensen die niet in je geloven. Omdat zij de kracht, van jouw willen weg nemen. Heb jij een droom jaag hem dan na en laat een ander hem niet stuk maken.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.