lifestyle,  Media

Luxe leven in overvloed

Wie een lux leven op na houdt zal altijd harder moet werken dan een ander.

Uiterlijk vertoon  daar doe ik niet aan. Ik draag geen kleding van populaire merken en in de nieuwste modekleuren. Maar heb een aantal basis kleding stukken die gewoon langer mee gaan, en die echt bij me passen. Ik rijd niet in een luxe auto maar ga gewoon met de trein en de fiets. Ik probeer niet met iedereen in contact te komen, waar ik niks mee heb.

bank, bars, business

Sommige mensen geven geldt uit die ze niet hebben, om andere mensen te imponeren.

Ook zakelijk kun je keuzes maken, die er niet toe doen waarom eigenlijk? Waarom zal je zoveel geldt investeren in zaken als je er niet warm voor loopt.

Wie van jullie zitten gekluisterd aan hun beeldscherm?

Waarom zit iedereen met hun neus in hun telefoon, kijk maar eens om je heen niemand praat werkelijk echt. Hoeveel uur breng jij door achter je tv, playstation en te zappen op je tel? Is toch geestdodend, als ik door de stad loopt zie ik mensen die niet echt gelukkig zijn. Omdat ze elke dag het zelfde doen, 24 uur per dag elke dag op nieuw, jeetje wordt het is niet tijd dat we gaan leven.

Sociaal media.

Als je uit verveling of als uitstel van belangrijker taken veel tijd op Facebook rond hangt wordt het tijd dat je wakker wordt. Wordt nu eens strenger voor jezelf, en zit jezelf eens op je eigen huid.

Kortom wie voor luxe uiterlijk vertoon gaat, zal nooit gelukkig worden met wat ze al hebben.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.