Geen categorie

Impact vergroten met communicatie

Impact vergroten met communicatie, jij kunt meer dan jij denkt.

En zeker als je doelen maar helder en voorop stelt, kun jij zoveel bereiken met jouw zelfvertrouwen en positief zelfbeeld sta jij sterker in je leven. Bij de ingrediënten om impact op je leven terug te krijgen, is het belangrijk dat jij helder naar voor brengt wat jouw doelen zijn. Met anderen woorden jouw communicatie naar de buitenwereld toe, moet helder zijn omdat niemand op niemandsland zit. Iedereen deel hun verhalen en communicatie met de rest van de wereld, en als jij niet helder bent is jouw impact verloren voor dat jij begint met praten is zonden toch?

 

 

Afbeeldingsresultaat voor communiceren

 

Zowel in professionele omgeving, als privé ontvangen wij boodschappen.

Waar wij van kunnen leren sturen wij te gelijkheid  non-verbale en verbale signalen af. Elke prikkel van de mensen met wie wij in contact komen, heeft invloed op ons en weer spiegelt een deel van ons zelf. Dat betekend automatisch dat onze prikkels ook invloed hebben op anderen, de kwaliteit van je leven is de kwaliteit van je communicatie.

Communicatie is de brug die mensen met elkaar verbindt.

Communiceren met impact is daarom een must, aangezien de aantrekkingskracht op anderen ook een vorm van impact is. Kunnen we gerust stellen dat efficiënte communicatie een doorslaggevende rol speelt, om echt impact te krijgen op ons bestaan en dat van anderen.

Daarom is communiceren  wij met elkaar.

Hoe positief we naar ons eigen gevoel ook ingesteld zijn, hoe overtuigend we ook zijn van onszelf als we niet of nauwelijks invloed hebben op anderen. Dan kun jij met je enthousiasme echt geen bereik krijgen, omdat de eerste indruk is al misluk voor dat je er aan begonnen bent .

Qoute; It’s not how you say it, it’s how you show it.

Afbeeldingsresultaat voor communiceren

 Als jij de vraag niet stelt , krijg je ook geen antwoord

Wanneer jij de stijl van anderen begrijpt, heb je ook meer inzicht in de manier waarop zij informatie delen. Om contact te maken is het allereerst belangrijk dat jij weet wat het  belang is van jouw vraagstelling, heelveel mensen hebben de neiging om zoveel mogelijk over hun eigen te vertellen. Dan in plaats aan een ander te vragen, veel wijsheid zullen we in ons leven echter niet opnemen. Als we constant zelf het woord nemen, als je vragen stelt dan is het magisch door dat het oprecht is, voor een ander persoon.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge