Eigen liefde,  Healer,  Hoogsensitief

Deze maatschappij denkt in hokjes.

In deze maatschappij denken we allemaal in hokjes, wat als je nu niet in zo hokje past wat dan.

Dan heb je een groot probleem, daarom pas ik niet in zo hokje omdat ik totaal anders denkt en doet. In deze maatschappij wordt iedereen in een hokje gezet, ieder hokje symboliseert heleboel mensen. Want als je net als ik anders denkt en doet dan val je buiten zo hokje. Met het resultaat dat je eigen helemaal weg moet cijferen om mee te kunnen doen. Ik kwam letterlijk in een zware burn-out terecht en waar ik voor mijn gevoel niet uit kwam . Tot dat ik via een droom mijn oma zag die mij tools gaf waar ik wat mee moest doen, ik kreeg inzichten hoe nu verder. Want ik wilden net als anderen mensen mee doen, in de maatschappij. Deze mooie tools en inzichten maakt dat ik er nu anders in het leven staat rustiger, en ik weet dat aan de andere kant altijd iemand mee kijkt . Dat voelt zo fijn, als een warme deken wat je omarmd.

Dan komt de vraag? Wat wil ik in deze leven nog bereiken.

Een eigen praktijk waar ik mensen helpt met een stukje zelfliefde en een stukje van geborgenheid. Met deze cursus sjamanisme is een stukje van ontwikkeling zodat ik een ander ook beter kan helpen. Heb er nu een dag erop zitten en voel mijn nu al completer dan ooit te voren ,het voelt als echt thuis komen. Ik verlangde zo naar herkenning iemand die het begreep en net als ik de zelfde weg heb afgelegd en als ik vragen had dan kon ik ze gewoon kon stellen. Het voelde echt als een licht punt in mijn leven  omdat ik zeker weet dat er een koortje is naar de andere zijde. En toch vind ik het toch allemaal maar moeilijk om mijn eigen te laten zien, wat zal de andere mensen wel niet van mijn denken. Tja. Tenslotte ik heb nu eenmaal een gave wat ik verder mag ontwikkelen. In vele vormen en gedaantes, voelen wat echt van mijn is en wat niet is.  Tuurlijk ontmoet ik inspirerende mensen met mooie talenten, ze komen maar gaan ook weer weg. En sommige blijven langer hangen , waar ik weer van kan leren alles is toch een leer proces.

Daarom aan iedereen die dit leest en erkenning van krijgt ga alstublieft werk doen wat echt bij je past en laat je niet in een hokje plaatsen wat niet bij je past. Doe werk waar je weer sprankeling krijgt in je ogen waar je elke dag van gaat stralen, dat voelt als een warm deken.

Heb je vragen voor mij stuur dan een berichtje je krijgt altijd een antwoord terug.

Gr Angelique

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.