reizen

New York the city that never sleeps

New York the big apple in 4 days the city that never sleeps.

Deze city trip moet je eens in je leven hebben gemaakt, waar je de lekkerste cupcakes uit de muur eet. En waar je de tofste musea staan… Doe een paar dagen New York voor je het weet woon je daar permanent in een filmdecor. De  nummer een van de steden trip, the big apple op elke straat hoek. Er is  zoveel te bleven dat je ogen te kort hebben om alles te zien. Alles daar is gewoon larger than life, musea als Guggenheim tot de warenhuizen op the 5th Avenue. En als je er toch bent dan moet je zeker de central park eens bezoeken prachtig.

Suv die op Weg dichtbij de Bouw van het Strijkijzer reist

Slapen dat doe onder de neonlichten van Time Square.

De Rui plaza New York Times Square is the perfecte plek voor iedereen die meer wil dan alleen een slaap plek. Het interieur is elegant en avantgardistisch en voorzien van gratis fitness. En over de wifi hoef je ook geen zorgen te maken dat is standaard inbegrepen. In rui plaza kom je niks te kort, ook culinair zit het wel goed. Hun ontbijt buffet is geweldig en zo bijzonder uitgebreid echt lekker. Met duizelingwekkende wolkenkrabbers om je heen, een ongekende aanbod aan amusement, highlights als indrukwekkende time square zit je wel goed. Op elke hoek is er wel een M&M winkel waar je als chocolade liefhebber wel aan je trekken komt. Jouw eigen New York trip kan niet meer stuk, eenmaal gegaan is altijd weer terug komen.

Hotspots in the city.

Voertuigen op de weg tussen gebouwen

Boekhandel McNally Jackson.

Ieder boekenliefhebber moet echt even naar deze best genoteerde boekwinkel van New York. Met een gezellig coffee corner, lekkerste broodjes en quiches. Kijk vooral even omhoog naar hun bijzondere boekenlampen aan het platform.

Parfum winkel Le Labo.

Laat je persoonlijke parfum samenstellen bij Le Labo, en kies uit vijftien natuurlijke parfums. Zoals the Jasmin 17 of iris 39 en de vanille 44. Je naam op wordt op de etiket gedrukt, exclusief het is er niet goedkoop. Ze hebben er ook heerlijke geurkazen, ook niet onbelangrijk in je interieur.

By the way bakery.

Zuivel en glutenvrij baksels: de mooiste en heerlijkste taarten, muffins, scones en cupcakes waar jij je vingers bij aflikt. De prachtige toppings variëren per seizoen. De gelaagde lemon cake met verse lemon zest en huisgemaakte lemon curd, is om je vingers erbij op te eten.

Nog nooit gezien .

Midden in de nacht trek in een verse cup cake? Ga dan naar sprinkles de eerste cup cake ATM ter wereld. Deze winkel is 24 uur per dag open, en kies hier je favoriete cup cakes op de beeld scherm en trek daarna uit de muur.

Een volledige ingerichte loft in Soho waar alles te koop is voor je interieur. Accessoires en kleding tot en met beauty producten. De entree is via een normale huisdeur, waarna je vanuit een kleine lift in stapt. Zelfs de personeel gedraagt zich als of ze er wonen.

De reusachtige grote lichtenreclames en billboard op the Time Square zorgt ervoor dat je in de ochtend naar het plein gaat. Daar heb je een mooi uitzicht zonder dat er duizenden toeristen om je heen staan is wel zo relax.

Een tripje boeken zie de link: https://www.tui.nl/vakantie

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.