ideeën,  inspiratie,  overige

De slimme spaarvarken

Hoi allemaal.

De slimme spaarvarken wie wil dat niet, eentje die roep jij heb nog zo veel in je potje zitten. Gekheid op een stokje  even een grapje tussen door.

met een paar slimme aanpassingen ken je veel geld besparen. Waar jij natuurlijk weer lekker van kan shoppen dat is wat vrouwen graag doen.

Weg met de vervelende schulden.

Zet boven aan je do lijstje wat voor schulden jij heb staan, denk nu niet ik heb geen schulden . Wat dacht je van de afbetaling bij de Wehkamp voor jou kleding of andere zaken.  Dat is ook een schuld , het zelfde geld voor rood staan is ook een schuld.

Pak een leeg wit vel en verdeel deze in vakken, lopende kredieten, persoonlijke leningen, rood staan, creditcards, af betaling hypotheek. En verdeel deze schulden onder in de vakken en noteer hier in de datum en hoeveel er nog open staat.

Werken voor je geld, zoek eens een andere baan.

Wil je voor uit zoek dan een baan waar je meer gaat verdienen, in deze moeilijk tijd ligt de banen niet voor het oprapen. Zorg er voor dat je deze baan weg gooit voordat je een andere baan heb.

Solliciteren moet je natuurlijk met vol verve doen, trek er altijd een dag voor uit en maak een plan wat voor werk wil je doen. Moet ik meer uren maken, of minderen en toch meer verdienen. Het is heel belangrijk dat je eigen netwerk gebruikt voor een nieuwe baan, denk goed na over wat jouw kruiwagens kunnen zijn,  en schroom niet omdat te vragen.

Een blond spaarvarken daar wil je toch al je geld instoppen, dan wordt sparen leuker.

Geld weetje

Hoe duurder de bruiloft,

des te sneller de scheiding .

16,000 euro investeren sommige bruidjes in hun bruiloft , 3 keer zo veel kans dat ze scheiden. Binnen een jaar is natuurlijk zonde van dat geld.

De slimme spaarvarken.

Koop slim in.

De megapack luiers die in de aanbieding  is voor 15 euro check, Drie pakken wasmiddel voor 5 euro check, gratis kaartjes voor de Efteling bij een volle kar boodschappen check. Koop altijd slim in koop groot verpakking, kan je een tijdje voor uit en kijk altijd wat in de aanbieding is, en neem het mee en vries de rest in.

De slimme spaarvarken.

Doe aan kledingruil met je vriendinnen, of ga ruilen met andere leuke mensen je kan natuurlijk ook op iemand zijn huisdier passen. Is ook leuk en je verdient gelijk een zakcentje , en die kleinen beetjes worden een groot bedrag.

Leuke links waar je wat aan hebt.

http://www.ruilen.nl

http://www.genoeg.nl

http://consuminderen.startpagina.nl

http://www.dutchcowgirls.nl/shopping/7376

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.