Angelique Test

Test reviewclub

Hallo er is wat nieuws op de markt, Nivea Fresh Revive droogshampoo, ideaal als je een drukke bezette moeder bent. Die altijd maar druk en drukker heeft op een dag, die is echt ideaal ik had hem eerder moeten testen. Je kent het wel je haar zit niet hoe jij hem wilt hebben en de stress stapel zich op.

En dan is er deze uitvinding Nivea fresh revive droogshampoo voor gekleurd haar echt een aanrader, gewoon een goed product. En het is zo gemakkelijk in gebruik, meestal zit je maar te tobben hoe werk het of je moet de beschrijving op internet zoeken. Daarom maak deze droomshampoo zo leuk product, achterop de spuitbus staat een beschrijving hoe je het product moet gebruiken.

Ideaal voor drukke bezette moeders, en het ruik zo lekker makkelijk in gebruik en het brengt snel je haar in model. Ik ben er gek op, echt handig als je haar een oppepper wilt gegeven voor die dag. Je haar zit gelijk in model het ruikt lekker en je kan het ook handig mee nemen in je tas voor onderweg.

Ik heb deze product getest op gekleurd haar, je kan hem verkrijgen in je eigen haar kleur gewoon perfect. Meestal krijg ik van andere producten een allergische reactie,  maar van Nivea heb ik het niet gekregen. Zelfs mijn eigen zoon gebruik deze droogshampoo wist ik niet wat natuurlijk grappig is, hij heb gelijk een glans over zijn haar.

Waar ben ik te vrede over.

Makkelijk in gebruik, beschrijving staat achter op.

Ruikt heerlijk.

Geef niet af, meestal bij andere producten geef het af

Geen allergische reactie.

Het design is leuk te noemen verfrissend niet zo saai ,mooie kleuren en goed aangeven voor welke haarkleur hij geschrikt is. Ik heb dit product gebruikt op droog haar om het een snelle frisse boost te geven voor de dag zelf.

Zo ik deze product aanraden bij vrienden zeker wel, hij ruikt heerlijk, makkelijk in gebruik, handig voor in je tas, ideaal voor gekleurd haar of andere haar kleuren.

Op mijn foto,s staat disclaimer je mag niet zomaar mijn foto,s kopiëren of gebruiken zonder toestemming van mijn.

Dit product is gesponsord door www.reviewclub.nl 

Groetjes Angelique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.