Rijst water masker

Hoi allemaal.

 

Rijst water masker hoe kom ik er op je zal toch denken , maar weetje dat het zo goed voor je is dat je eigenlijk gek bent dat je er niks mee doet. Er gaat zo veel mineralen zo door de het afvoer putje zonden vinden jullie niet. Rijst water voor een mooie huid. Wil je een  rijstwater tonic maken, dan  vul  je een kommetje met rijst, voeg hier water aan toe. En  zorg ervoor dat het water ongeveer een centimeter  boven het rijst uit komt. Roer dit totdat het water een witte kleur krijgt. Doe vervolgens  het water in een  een klein spray flesje. Zorg dat er geen make up op je gezicht zit. Pak dan een watten schijfje en spry hierop het rijstwater. Je hebt nu een tonic voor een gezonde huid.  Wil je een rijst water masker  dan maak je van een  stuk keukenrol papier . Vouw het knip er 2 cirkels uit voor je ogen, een vorm voor je mond en knip er een stukje uit voor je neus. Doe de rijst water in een kommetje. Vouw je papier op tot een pakketje en laat het voor ongeveer 10 min weken in het kommetje. (gebruik maar een beetje rijstwater). Na de 10 min. haal het papier eruit, knijp lichtjes het overtollige water eruit en vouw hem voorzichtig weer open. Plaats het op je gezicht en verschuif het waar nodig om precies goed op je gezicht te zitten. Laat het voor 15 min zitten. Haal het masker er af, je gezicht voelt nu fris aan.

Rijst water masker.

Anderen heerlijk maskers. Honing- Citroen Gezichtsmasker

Met dit recept kun je de huid hydrateren.

Benodigdheden.

1 Citroen .

2 Eetlepels plantaardige olie.

1 Eetlepel honing.

Hoe maak je het.

Per het sap uit de citroen, doe het vervolgens   in een bakje. Voeg dan de honing en plantaardige olie toe, roer dit door tot een geheel. Doe vervolgens op je gezicht en laat ongeveer 10 minuten op je gezicht zitten. Was het er daarna af met lauw water.

Komkommer gezichtsreiniger, met dit recept kun je vuil van je gezicht halen.

Benodigdheden.

1kop Kommer sap

1 kop melk.

Hoe maak je het.

Doe de kommer in een slow-juiser en doe het sap in een bakje , doe vervolgens de melk er bij. Dep met een wattenschijfje een beetje van het sap op je huid en maak nu huid heerlijk schoon. En spoel na met lauw warm water,  zo haal je het vuil wat op je gezicht er zo van af.

 

Een  bananen gezichtsmasker, met dit recept krijg je een  soepele huid en voor het behoud van een natuurlijke gloed van de huid.

Benodigdheden.

2 bananen.

Prak de bananen tot een papje en doe dit vervolgen op je huid ,en laat het 15 min zitten. Spoel je huid na met lauw warm water voor meer een kick voor je huid kan je koud water nemen.Dep daarna je huid droog met een stukje keukenpapier.

Tomaat-honing gezichtsmasker,  dit recept zorgt voor een meer levendige en getinte huid.

Benodigdheden.

4 Tomaten.

2 Eetlepels honing

Prak nu de tomaten   fijn tot dat het een deel water, een deel vrucht vlees. Zeef het en meng er de honing er door heen tot het een plakkerig  geheel word.Doe dit op je schonen huid en laat het 10 min zitten, en spoel vervolgens na met lauw warm water.

Wortel gezichtsmasker, dit recept is voor een huid met ongelijke tinten als gevolg van vlekken en/of pigmentatie.

Benodigdheden.

6 Wortels

Doe de wortels in een slowjuiser en doe nu het sap op je huid met een pulp op je huid ,en laat 20 min zitten. Vervolgens spoel je het na met lauw warm water.

Groetjes Angelique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge