Lifecoaching

Irritante mensen

Irritante mensen die heb je overal, het is helemaal een ramp als je er mee werkt.

Ben jij wel eens irritant? Of val dat wel mee misschien voor jouw maar meestal voor die ander niet.Je herken ze wel je heb mensen die hoeven maar wat te doen, en ze halen het bloed onder je nagels vandaan. Zo ken ik ook een paar daar irriteer ik mateloos aan, altijd maar dat vingertje.  Jij heb lees fouten dan zeg ik Hallo ik ben niet perfect, ik ben dyslectisch is a bitch. Mag ik wel zeggen, want de wereld zit gewoon zo in mekaar, ik moet er niet aan denken om zo perfect te zijn.

Herkenbaar natuurlijk hoe ging dat nu vroeger met die kofschip, is het met een d of een t. Wat een ramp , de naam woord en ga nu maar even door. Jeetje de Nederlandse taal is gewoon zo verandert, dat je door het bos de bomen niet meer zie.Dat terzijde het belangrijkste is wel die irritant mens, waar je lek dag mee moet werken. Vreselijk 6 dagen en meestal 4 dagen , met die collega, daar wordt je toch moe van.

Hier onder zie je voorbeelden, om in te vullen .

Mensen die ….

Alles in het negatieve trekken.en…… persoonlijk opvatten.

Van alles beloven maar niks waar maken……. ik ‘G  meteen voor je regelen of ik bel je terug wat ze helemaal niet doen, Of ik zal er zeker zijn en die komen gewoon niet op dagen. Aan zulke mensen heb ik een bloedhekel  die halen echt mijn bloed onder mijn nagels vandaan.

Of van die mensen die naar links of rechts zwabberen. Dan is het zus of ……… dan is het weer zo. Ze maken weinig tot geen keuzes . Aaargh. Vermoeiend.

Of een ander naar beneden halen……. om je beter te voelen.

Genieten van problemen van een ander en het fantastisch vinden om vervolgens met een ander over te praten.

Of een masker dragen…….. en in je gezicht leuk doen en dan vervolgens achter je rug zitten roddelen.

Je leeg zuigen en Constant maar klagen en niet de heft in je eigen handen nemen, en zeker niet verantwoordelijk willen zijn. Of …. zijn is blijkbaar niet voor iedereen.

Herkennen jullie dit? Ik wel elke dag maak ik dit mee elke dag moet ik iemand zijn problemen aan horen. Als ik de deur achter mijn dicht trekt . Dan laat ik het los anders heb ik er last van dan zeg ik tegen mijn zelf relax and chill

Meer hulp schroom het dan niet om contact op  te nemen, dan zal ik je zoveel mogelijk je vragen beantwoorden.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.