Eigenbaas maar niet alleen

Eigenbaas maar niet alleen.

Eigenbaar maar niet alleen , in een cooperatie tel je pas mee.

Is echt wat voor jou, in werknemerscooperaties zijn de werknemers de baas. Tot nu zijn het vooral de 50-plussers die deze vorm kiezen, en geen managers wel kwaliteit. Het concept van de werknemerscooperatie keek veel bedrijven af van BV. Dus de directeur tekend een arbeidscontract met zichzelf af, dus waarom zal jij het niet doen bij een bedrijf wat al bestaat. Het werkt als volgt een paargelijkstemden vinden elkaar en richten bij de notaris een cooperatie op, ze treden dan in dienst , maar ze zijn tegelijktijd ook eigenaar van het bedrijf. Zo zijn ze hun eigenbaas, ze kunnen bepalen wat ze gaan verdienen.

Mac Book, Seo, Verkoop, Online Analyse

Ze kunnen dan zelf opzoek gaan naar nieuwe klanten, om zo geld te verdienen voor hun eigen ondernmeming. De eerste keer gaat het hun geld kosten, voordat ze hun salaris hebben vast gestelt.Het geld dat over blijft na uitbetaling van de salissen word aan het eind verdeeld, dit gebeurt meestal op het advies van de accountant op basis van het aantal gewerkte uren.

Tip : Vind jij dit een leuk idee en je wiltt zelf ook een gelijkstemden werknemerscooperatie beginnen. Dan kun je vooral zeker hier kijken: http://www.gewoondoen.club .

Groetjes Angelique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge